DIGITALNO OGLAŠAVANJE

oglasavanje na google-u

GOOGLE ADWORDS

Budite vidljivi svojim potencijalnim klijentima na najvećoj svjetskoj tražilici – Googleu! Birajte između dva načina oglašavanja – Google search mreže ili Google display mreže. Naš moto je “Važno je biti prvi!”. Investirani novac pod Vašom je kontrolom i plaćate samo kada zainteresirani posjetitelj klikne na Vaš oglas.

Saznaj više
Zatraži ponudu

Youtube oglašavanje

YOUTUBE OGLAŠAVANJE

Predstavite se u obliku jedinstvenog video sadržaja i budite prisutni na drugoj najvećoj pretraživačkoj mreži na svijetu Youtube je odličan je način za predstavljanje Vašeg proizvoda ili usluge putem videa gdje su mogućnosti neograničene. Naplata je po CPV-u (tek kada korisnik pogleda 30 sekundi videa) ili po CPA-u – kada korisnik klikne na vaš oglas.

Saznaj više
Zatraži ponudu

Facebook oglašavanje

FACEBOOK I INSTAGRAM OGLAŠAVANJE

Najveća društvena mreža, Facebook, predstavlja nezaobilazan kanal za poboljšavanje online prisustva svih oblika poslovanja. Pobrinuti ćemo se da dosegnete svoje potencijalne i postojeće korisnike i izgradite lojalnu publiku na Facebook-u i Instagramu, uz atraktivne vizualne oglase i niske troškove oglašavanja.

Saznaj više
Zatraži ponudu
Linkedin oglašavanje

LINKEDIN OGLAŠAVANJE

Želite svoju uslugu ili proizvod predstaviti određenim tvrtkama, određenoj industriji ili osobama na određenim pozicijama? Pronađite svoje potencijalne klijente kroz LinkedIn – najveću profesionalnu mrežu koja broji preko 400 milijuna poslovnih korisnika.

Saznaj više
Zatraži ponudu
Remarketing

REMARKETING

Posjetitelji koji su bili na Vašoj web stranici, a nisu napravili željenu konverziju nisu zauvijek izgubljena publika! Ciljajte korisnike  koji su već posjetili Vašu web stranicu ili koji su pokazali određeni interes za Vaš određeni proizvod ili usluge. Remarketing je izrazito moćan alat u digitalnom marketingu, a mi znamo kako ga najbolje iskoristiti!

Saznaj više
Zatraži ponudu

PROVJERITE I NAŠE OSTALE USLUGE

ZATRAŽITE NEOBVEZUJUĆU PONUDU

Ispunite kontakt obrazac i javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.