DIGITALIST – VAŠ DIGITALNI PARTNER

Iskustvo, kreativnost i orijentiranost na rezultate je ono što nas čini posebnima

Digitalist - Your Digital Strategist

Mi smo nezavisna digitalna performance agencija sa sjedištem u Zagrebu koja na jednom mjestu okuplja vrhunske stručnjake iz svih domena digitalnog marketinga, kako bi ponudili široku lepezu usluga digitalne komunikacije: online oglašavanje (Google AdWords, Facebook, Linkedin), SEO, social & content marketing, izrada web stranica, izrada kreativa, …

Vodstvo agencije ima iskustvo rada u najvećim hrvatskim digitalnim agencijama, medijima, ali i kod oglašivača i upravo zato smo se orijentirali na rezultate, jer smo svjesni da novac ne raste na drveću . I sami ulažemo u vlastite projekte i radimo isto ono što predlažemo i svojim klijentima, jer vjerujemo u to što radimo.

NUDIMO KOMPLETNA DIGITALNA RJEŠENJA PRILAGOĐENA VAŠIM POTREBAMA

Vi birate – Google oglašavanje, vođenje Facebook stranice, SEO optimizacija, izrada web stranica, osmišljavanje sadržaja, savjetovanje i još mnogo toga.

UVIJEK SMO DOSTUPNI

MI BRINEMO O VAMA

Naši stručnjaci su Vam uvijek na raspolaganju – telefonski, putem maila ili na sastanku.

ORIJENTIRANI SMO NA REZULTATE

USMJERENI KA CILJU

Nama su rezultati bitni kao i vama. Zato je naša agencija performance orijentirana.

STALNO U TOKU S TRENDOVIMA

PRATIMO NOVITETE

Nikada ne kaskamo za novitetima u našoj industriji…jer trendovi su bitni.

NAŠA MISIJA JE VRLO JEDNOSTAVNA:

KLIJENTIMA OSTVARITI JASNE, MJERLJIVE I KONKRETNE REZULTATE

 

0
Zadovoljnih klijenata
0
Projekata
0
Digitalnih stručnjaka

UPOZNAJTE NAŠ TIM STRUČNJAKA

Mladen Mileusnić | Digitalist

Mladen Mileusnić

Your digital strategist

Otpočetka svoje karijere se bavim digitalnim marketingom. Krenuo sam 2002. godine, kada sam još kao student marketinga, dobio priliku raditi u Wulfsportu, vlasniku lanca dućana ShoeBeDo, kao Digital Marketing Manager. Tamo sam napravio jedan od prvih web shopova u Hrvatskoj, ali i definitivno odlučio da je digitalni marketing pravi izbor karijere za mene.

Više o Mladenu
Nakon toga sam bio jedan od suosnivača udruge IAB CROATIA, te radio u internetskoj tražilici Pogodak.hr, kao voditelj prodaje i marketinga, pa kasnije i kao direktor. Ad.net (internet oglasnu mrežu) sam praktički pokrenuo od nule, kao startup projekt, u ulozi direktora, a iz nje otišao nakon uspostavljanja financijske i poslovne stabilnosti, ponajviše zbog želje za većim kreativnim angažmanom, što sam i ostvario kao direktor McCann Digipark i kao digitalni strateg u Proximity/BBDO Zagreb. Pokretanje agencije Digitalist je samo logičan slijed, ali i kruna moje karijere.
Tessa Uhlik | Digitalist

Tessa Uhlik

Your digital strategist

Svoj prvi doticaj s digitalnim okruženjem ostvarila sam početkom 2008 godine kada sam radila kao urednik web stranice Frendice.hr – društvene mreže za žene. 2010 godine počinjem raditi u internet oglašivačkoj mreži Ad-net gdje sam vodila brigu za oko 100injak medija u mreži – kao tehnički support i za vođenje kampanja kroz mrežu.

Više o Tessi
2012 godine počinjem raditi u digitalnoj agenciji iZone, gdje se prvi put upoznajem s oglašavanjem putem Google Adwords mreže i Facebook platforme. Karijeru nastavljam 2014. kao Account Director u full service digitalnoj agenciji Digitize, a uspješno poslovanje je dovelo do preuzimanja firme Effectus Media krajem 2015. godine. Stečenih 7 godina iskustva u digitalnom marketingu na strani medija i agencija me je i ohrabrilo da kao partner vodim agenciju Digitalist, a briga za klijente i opsesivan fokus na rezultate je postala moja glavna nit vodilja.
Krešimir Drvar | Digitalist

Krešimir Drvar

Your digital strategist

Posjedujem više od 10 godina iskustva u digitalnom marketingu, te imam više uspješnih vlastitih projekata iza sebe. Nekada sam bio voditelj informatičkih tečajeva školama za darovite informatičare, a sa 17 godina sam završio na Cisco CCNA akademiji. Danas sam redovit gost predavač na brojnim konferencijama, stručnim događanjima, fakultetima.

Više o Kreši
Autor sam prvog priručnika o optimizaciji web stranica za tražilice na hrvatskom, a više od 8 godina u potpunosti sam posvećen optimizaciji stranica za tražilice i oglašavanju na tražilicama. Istovremeno uz SEO razvijam tehnike optimizacije konverzija, landing page optimizacije i ecommercea pogotovo u sektorima turizma, bankarstva, osiguranja te auto industrije. Zadnjih godinu dana fokusiran sam na mobilni marketing te produkciju mobilnih aplikacija.
Luka Solenički | Digitalist

Luka Solenički

Your SEO strategist

Magistar sam informatike s iskustvom u sistemskoj administraciji i izradi web stranica, što se ispostavilo kao odlična podloga za ulazak u SEO svijet. Tako sam svoj fokus usmjerio prema analizi i optimizaciji web stranica za tražilice. Obožavam HTML5 i CSS3, a prezirem flash, te sam apsolutni pobornik responzivnog dizajna web stranica.

Više o Luki
Kada se ne bavim optimizacijom web stranica ili izradom novih (i redizajnom postojećih) webova, svoje znanje i iskustvo dijelim predavanjem na Web Marketing Akadeniji (WMA).
Ivana Butigan | Digitalist

Ivana Butigan

Your social and content strategist

Tijekom cijelog sam studija radila na poslovima vezanim uz PR, pisanje i prevođenje tekstova. Za vrijeme svog rada u PR-u stekla sam mnogo iskustva u pisanju sadržaja visoke kvalitete za klijente – od postova na blogu do press objava, od Facebook postova i oglasa do izrade vizuala u Photoshopu, Lightroomu i Illustratoru.

Više o Ivani
Imam iskustvo u vođenju društvenih mreža i komuniciranju s klijentima i medijima. Također sam certificirani stručnjak na području Google AdWordsa.
Karlo Ozimec | Digitalist

Karlo Ozimec

Your performance strategist

Certificirani sam stručnjak na području Google AdWordsa. Prvi susret sa digitalnom marketingom sam imao sa 22 godine kada upisujem tečaj za Google AdWords i Google Analytics. Svakom klijentu prilazim posebnim i jedinstvenim pristupom, te vjerujem da svaka djelatnost može ostvariti profit putem digitalnog marketinga.

Više o Karlu
Upravo tu vrstu marketinga smatram najuspješnijom zbog jedinstvenog analiziranja, mjerenja i postavljanja marketinškog plana. Uspješno vodim 30-tak Google AdWords računa te svakodnevno radim na još većoj uspješnosti svakog klijenta.

ZATRAŽITE NEOBVEZUJUĆU PONUDU

Ispunite kontakt obrazac i javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.