DIGITALIST – VAŠ DIGITALNI PARTNER

Iskustvo, kreativnost i orijentiranost na rezultate je ono što nas čini posebnima

Mi smo nezavisna digitalna performance agencija sa sjedištem u Zagrebu koja na jednom mjestu okuplja vrhunske stručnjake iz svih domena digitalnog marketinga, kako bi ponudili široku lepezu usluga digitalne komunikacije: online oglašavanje (Google AdWords, Facebook, Linkedin), SEO, social & content marketing, izrada web stranica, izrada kreativa, …

Vodstvo agencije ima iskustvo rada u najvećim hrvatskim digitalnim agencijama, medijima, ali i kod oglašivača i upravo zato smo se orijentirali na rezultate, jer smo svjesni da novac ne raste na drveću . I sami ulažemo u vlastite projekte i radimo isto ono što predlažemo i svojim klijentima, jer vjerujemo u to što radimo.

NUDIMO KOMPLETNA DIGITALNA RJEŠENJA PRILAGOĐENA VAŠIM POTREBAMA

Vi birate – Google oglašavanje, vođenje Facebook stranice, SEO optimizacija, izrada web stranica, osmišljavanje sadržaja, savjetovanje i još mnogo toga.

UVIJEK SMO DOSTUPNI

MI BRINEMO O VAMA

Naši stručnjaci su Vam uvijek na raspolaganju – telefonski, putem maila ili na sastanku.

ORIJENTIRANI SMO NA REZULTATE

USMJERENI KA CILJU

Nama su rezultati bitni kao i vama. Zato je naša agencija performance orijentirana.

STALNO U TOKU S TRENDOVIMA

PRATIMO NOVITETE

Nikada ne kaskamo za novitetima u našoj industriji…jer trendovi su bitni.

NAŠA MISIJA JE VRLO JEDNOSTAVNA:

KLIJENTIMA OSTVARITI JASNE, MJERLJIVE I KONKRETNE REZULTATE

 

0
Zadovoljnih klijenata
0
Projekata
0
Digitalnih stručnjaka

UPOZNAJTE NAŠ TIM STRUČNJAKA

Mladen Mileusnić | Digitalist

Mladen Mileusnić

Your digital strategist

Otpočetka svoje karijere se bavim digitalnim marketingom. Krenuo sam 2002. godine, kada sam još kao student marketinga, dobio priliku raditi u Wulfsportu, vlasniku lanca dućana ShoeBeDo, kao Digital Marketing Manager. Tamo sam napravio jedan od prvih web shopova u Hrvatskoj, ali i definitivno odlučio da je digitalni marketing pravi izbor karijere za mene.

Više o Mladenu

Tessa Uhlik | Digitalist

Tessa Uhlik

Your digital strategist

Svoj prvi doticaj s digitalnim okruženjem ostvarila sam početkom 2008 godine kada sam radila kao urednik web stranice Frendice.hr – društvene mreže za žene. 2010 godine počinjem raditi u internet oglašivačkoj mreži Ad-net gdje sam vodila brigu za oko 100injak medija u mreži – kao tehnički support i za vođenje kampanja kroz mrežu.

Više o Tessi

Luka Solenički | Digitalist

Luka Solenički

Your SEO strategist

Magistar sam informatike s iskustvom u sistemskoj administraciji i izradi web stranica, što se ispostavilo kao odlična podloga za ulazak u SEO svijet. Tako sam svoj fokus usmjerio prema analizi i optimizaciji web stranica za tražilice. Obožavam HTML5 i CSS3, a prezirem flash, te sam apsolutni pobornik responzivnog dizajna web stranica.

Više o Luki

ZATRAŽITE NEOBVEZUJUĆU PONUDU

Ispunite kontakt obrazac i javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.