SOCIAL I CONTENT MARKETING

Content marketing

OSMIŠLJAVANJE SADRŽAJA

“Sadržaj je kralj” – izraz je koji je itekako poznat u digitalnom marketingu. Upoznajemo se s Vašim proizvodom ili uslugom te prema unaprijed dogovorenoj startegiji osmišljavamo i kreiramo raznolik sadržaj edukativnog, zabavnog i prodajnog karaktera za nastup na društvenim mrežama, web stranicama, newsletter kampanjama itd.

Saznaj više
Zatraži ponudu
Community Managemen

COMMUNITY MANAGEMENT

Vaši profili na društvenim mrežama ogledalo su Vašeg poslovanja na internetu. Mi brinemo o Vašoj zajednici fanova, odgovaramo na njihove upite i potičemo komunikaciju.  Prilagođavamo ton komunikacije prema Vašoj zajednici fanova, pružamo im potrebne informacije, odgovaramo na upite, zadržavamo postojeće i privlačimo nove fanove. 

Saznaj više
Zatraži ponudu
Social media strategija

SOCIAL MEDIA STRATEGIJA

Detaljno se upoznajemo s Vašom uslugom/proizvodom te osmišljavamo najbolju strategiju za Vas kako bi postigli ciljeve temeljene na Vašim željama.
Ukoliko ne znate na koji način se predstaviti svojim potencijalnim kupcima, te što i kako komunicirati, obratite nam se.

Saznaj više
Zatraži ponudu
E-mail marketing

E-MAIL MARKETING

Ostanite u kontaktu sa svojim klijentima te ih informirajte o novostima vezanima uz Vaše proizvode i usluge putem e-maila – kanala kojim se vaši klijenti svakodnevno koriste. Sve što trebamo od Vas je mailing lista, a mi odrađujemo cijelu kampanju – od dizajniranja newslettera do konačnog slanja, a rezultati kampanje su mjerljivi! 

Saznaj više
Zatraži ponudu

PROVJERITE I NAŠE OSTALE USLUGE

ZATRAŽITE NEOBVEZUJUĆU PONUDU

Ispunite kontakt obrazac i javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.