Izrada web stranica i web trgovina

Sve na jednom mjestu – za uspješnu prodaju na internetu!
Krenimo s projektom!

Imate izvrstan proizvod/uslugu – ali prodaja je niska?

Imamo rješenje! Pažljivo se brinemo za vaš sveobuhvatan internetski nastup u 4 koraka.

01Analiza i priprema

Sve ključne konkurentske prednosti implementiramo u DNK vaše nove web trgovine. Nakon detaljne analize, predlažemo najprikladniju platformu za ostvarenje vaših očekivanja.

02Oblikovni koncept

Uvijek polazimo od CILJA visoke konverzije/prodaje. Na temelju temeljite analize rezultata korisničkog iskustva na najvišoj razini, stvaramo učinkoviti, novi vizualni identitet vaše trgovine.

03Razvoj i postavljanje

Razvoju prilazimo sistematično kako bismo osigurali da tehnički dovršen projekt uvijek uspješno aktiviramo – u dogovorenom roku.

04Testiranje i lansiranje

Samo brod bez rupa, s funkcionalnom opremom i znanjem posade – može ploviti. Osiguravamo da nova web trgovina besprijekorno radi i da klijent posjeduje potrebne kompetencije kako je “upravljati”.

Kako vam možemo pomoći?

Napišite nam

PRIPREMA ZA NOVI E-TRGOVINSKI PROJEKT

“Koju platformu trebamo odabrati? Može li se računovodstveni program povezati s novom stranicom? Hoće li nova stranica zaista bolje prodavati od postojeće?”

Ne brinite!
Iza nas je više od 150 uspješnih projekata e-trgovine. S vama se brinemo o svemu; od odabira najfunkcionalnije platforme za vašu industriju, do integracije najučinkovitijeg korisničkog iskustva koje zadržava postojeće i privlači nove kupce.

WEB TRGOVINA KOJA PRODAJE

2 najčešće izražene rečenice s početnih sastanaka: “Web prodaja treba biti bolja! Hoće li nova trgovina poboljšati web prodaju?”

Sa holističkim pristupom svih odjela (marketinga, dizajna, UX arhitekture…), osiguravamo da je cilj veće prodaje pouzdaniji. Činjenica je da sve počinje i završava s korisničkim iskustvom, naravno u vezi s prethodnim podacima i rezultatima provedene analize.

UVOĐENJE + ODRŽAVANJE

U većini slučajeva, pokretanje nove stranice nije najveći izazov za klijenta… Često je najzahtjevniji dio za klijenta upoznavanje i osposobljavanje za funkcionalnosti nove web trgovine.

Mi se pobrinemo da su sva uputstva pažljivo dokumentirana, posebno naglašavamo najčešća pitanja. Mogu biti u obliku videozapisa ili pisanog materijala. Također, sve želje za nadogradnje se pregledavaju i obavljaju u dogovorenom roku.