Naše usluge

DIGITALNI MARKETING - CONSULTING

Treba vam pomoć?

Digitalni marketing radite sami ili sa nekom agencijom? Niste 100% sigurni možete li drugačije, bolje, treba li vam neka promjena? Nude vam svakodnevno oglašavanje na portalima za koje niste čuli? Teško vam je pratiti korak sa digitalnim trendovima?

Tko će vas savjetovati?

Mladen Mileusnić – digitalni stručnjak i strateg sa višegodišnjim iskustvom rada u najvećim hrvatskim agencijama, oglašivačima i medijima. Napravio je jedan od prvih hrvatskih web shopova. Pokrenuo je i uspješno vodio internet oglasnu mrežu. Vodio je najveće hrvatske digitalne agencije te s njima osvojio mnogobrojne nagrade za uspješnost kampanja. Educirao je na desetke današnjih digitalnih stručnjaka. Sada može pomoći i vama!

MINI paket – 1.000kn + PDV mjesečno

 • Redovito praćenje i interpretacija podataka
 • Konzultacija putem emaila i telefona za sva pitanja vezana uz tekuće aktivnosti digitalnog marketinga
 • Preporuka dobavljača ovisno o potrebama klijenta
 • Preporuka web servisa ovisno o potrebama klijenta
 • Preporuka kanala oglašavanja ovisno o potrebama klijenta
 • Uključuje do 4h angažmana mjesečno. Svaki dodatni sat se naplaćuje po cijeni 375kn/h.

MAXI paket – 2.000kn + PDV mjesečno

 • Koordinacijski sastanak 1x mjesečno
 • Sastanak sa dobavljačima zajedno ili umjesto klijenta 1x mjesečno
 • Redovito praćenje i interpretacija podataka kroz Google Analytics
 • Konzultacija putem emaila i telefona za sva pitanja vezana uz tekuće aktivnosti digitalnog marketinga
 • Preporuka dobavljača ovisno o potrebama klijenta
 • Preporuka web servisa ovisno o potrebama klijenta
 • Preporuka kanala oglašavanja ovisno o potrebama klijenta
 • Analiza uspješnosti kanala oglašavanja 1x kvartalno
 • Uključuje do 10h angažmana mjesečno. Svaki dodatni sat se naplaćuje po cijeni 375kn/h.

Saznajte više o Digitalnom Marketing Consultingu

 

DIGITALNO OGLAŠAVANJE

Google Ads oglašavanje

Budite vidljivi svojim potencijalnim klijentima na najvećoj svjetskoj tražilici – Googleu! Birajte između dva načina oglašavanja – Google search mreže ili Google display mreže. Naš moto je “Važno je biti prvi!”. Investirani novac pod Vašom je kontrolom i plaćate samo kada zainteresirani posjetitelj klikne na Vaš oglas. 

Facebook i Instagram oglašavanje

Najveća društvena mreža, Facebook, predstavlja nezaobilazan kanal za poboljšavanje online prisustva svih oblika poslovanja. Pobrinuti ćemo se da dosegnete svoje potencijalne i postojeće korisnike i izgradite lojalnu publiku na Facebook-u i Instagramu, uz atraktivne vizualne oglase i niske troškove oglašavanja.

YouTube oglašavanje

Predstavite se u obliku jedinstvenog video sadržaja i budite prisutni na drugoj najvećoj pretraživačkoj mreži na svijetu.  Youtube je odličan je način za predstavljanje Vašeg proizvoda ili usluge putem videa gdje su mogućnosti neograničene. Naplata je po CPV-u (tek kada korisnik pogleda 30 sekundi videa) ili po CPA-u – kada korisnik klikne na vaš oglas.

LinkedIn oglašavanje

Želite svoju uslugu ili proizvod predstaviti određenim tvrtkama, određenoj industriji ili osobama na određenim pozicijama? Pronađite svoje potencijalne klijente kroz LinkedIn – najveću profesionalnu mrežu koja broji preko 400 milijuna poslovnih korisnika.

DRUŠTVENE MREŽE

Osmišljavanje sadržaja za društvene mreže

“Sadržaj je kralj” – izraz je koji je itekako poznat u digitalnom marketingu. Upoznajemo se s Vašim proizvodom ili uslugom te prema unaprijed dogovorenoj startegiji osmišljavamo i kreiramo raznolik sadržaj edukativnog, zabavnog i prodajnog karaktera za nastup na društvenim mrežama, web stranicama, newsletter kampanjama itd.

Social media strategija

Detaljno se upoznajemo s Vašom uslugom/proizvodom te osmišljavamo najbolju strategiju za Vas kako bi postigli ciljeve temeljene na Vašim željama. Ukoliko ne znate na koji način se predstaviti svojim potencijalnim kupcima, te što i kako komunicirati, obratite nam se.

Community management

Vaši profili na društvenim mrežama ogledalo su Vašeg poslovanja na internetu. Mi brinemo o Vašoj zajednici fanova, odgovaramo na njihove upite i potičemo komunikaciju.  Prilagođavamo ton komunikacije prema Vašoj zajednici fanova, pružamo im potrebne informacije, odgovaramo na upite, zadržavamo postojeće i privlačimo nove fanove. 

ANALIZA I OPTIMIZACIJA

Analiza web stranica

Analiza web stranica je nulti korak kod SEO optimizacije. Za Vas detaljno analiziramo sve tehničke tj. on-site aspekte Vaše web stranice koristeći najmodernije alate i naše višegodišnje iskustvo, te pripremamo izvještaj sa glavnim problemima i konkretnim rješenjima za poboljšanje performansi Vaše web stranice.

SEO – optimizacija web stranica

SEO povećava vidljivost i poziciju web stranica na tražilicama, te tako izravno utječe na bolju posjećenost Vaše stranice. Google tražilica prilikom rangiranja web stranica uzima u obzir preko 200 faktora što znači da Vašu stranicu praktički “skenira od glave do pete”. Naš kontinuirani strateški SEO pristup je dugoročno isplativa investicija u Vaše on-line poslovanje.

Consumer Journey analiza

Korištenjem naprednih alata te našim razumijevanjem korisničkih potreba, analiziramo na koji način točno Vaši posjetitelji koriste Vašu web stranicu, te prema tome pronalazimo “uska grla” na koja korisnici nailaze i nudimo prijedloge za optimizaciju elemenata stranice koji će povećati vaše poslovanje.

KREATIVA

Izrada bannera

Naš kreativni tim osmišljava i producira banner/oglas koji će na najbolji način predstaviti Vaš brand, usluge ili samo određenu pogodnost. Bannere izrađujemo u različitim formatima s ciljem da vašem željenom targetu pošaljemo pravu poruku. Katkad i veliki budžet uložen u oglašavanje nije dovoljan za ostvarenje cilja ako je poruka koju šaljete predstavljena na krivi način. Prepustite izradu bannera nama, jer mi znamo što funkcionira!

Izrada web stranice

Prije same izrade zajedno s vama defniramo ciljeve Vaše digitalne prezentacije na internetu. Na temelju vaših želja i ciljeva, određujemo osnovnu strukturu stranice, prema kojoj ćemo ju osmisliti vizualno i funkcionalno (dizajn i programiranje). Posebnu pažnju pri izradi posvećujemo prilagodbi web stranice za sve uređaje, naročito mobilne.

Izrada landing page-a 

Istaknite akciju, uslugu, proizvod ili nešto treće na elegantnom i intuitivnom one pageru! U digitalnim kampanja ovakve stranice koriste se kao odredišne stranice oglasa, a osim što korisniku pružaju jednostavnu navigaciju i preglednost oglašivači profitiraju većim brojem konverzija i upita.

Javite nam se i pomoći ćemo Vam u ostvarivanju Vaših poslovnih ciljeva