Učinkoviti digitalni marketing

Sve na jednom mjestu – za uspješnu prodaju na internetu!
Počnimo projekt!

Kako ubrzati prodaju i povećati lojalnost kupaca?

Uzimajući u obzir kvantitativne podatke korisnika i analitički pristup, te praćenje različitih marketinških i oglašivačkih aktivnosti, posebno naglašavajući aktivatore korisničkog iskustva. Projekte pristupamo sistematički, korak po korak:

01Ključni pokazivači uspjeha

Prije početka oglašavanja određujemo metrike uspjeha i ostale KPI-je. Za dodatnu “sigurnosnu mrežu” provjeravamo da li se svi podaci iz svih platformi ispravno bilježe.

02Priprema strategije

Ispravno zastavljena strategija, ili “ratni plan”, za povećanje prodaje, također mora uključivati precizno definirane aktivnosti, praćenje konkurencije i usredotočenost na rezultate iz različitih kanala.

03Postavitev

Slijedi priprema učinkovitih tekstova, video zapisa, grafika i strukturiranih izvještaja. Sve aktivnosti, naravno, se objavljuju nakon prethodne potvrde klijenta.

04Analiza i izvještavanje

Rezultate postizamo posebno kroz praćenje KPI-ova, neprestanom optimizacijom na temelju glavnih metrika, redovnom komunikacijom i sastankima s klijentom.

Kako vam možemo pomoći?

Pišite nam

FACEBOOK VIŠE NE »DAVA« REZULTATE!?

S obzirom na to da je povrat na ulaganje na Facebooku mnogim poduzećima prošle godine opao, često se čuje: “Facebook nam više ne daje rezultate kao nekad”.

To ne znači da nema više potencijala – barem na Facebooku. To može značiti da je potrebno proširiti distribuciju kanala, otvoriti nove tržište ili proširiti asortiman proizvoda – razumno i sistematski!

TOTAL SPENDTOTAL REVENUEBLENDED ROAS
week 31001.00
week 32001.00
week 33001.00
week 34001.00
Total001.00

PREGLED I REZIME REZULTATA

Brojke mogu izazvati zabrinutost, posebno ako nisu prikazane na pravilan način. Budući da je naš pristup potpuno transparentan, razvili smo automatizirani način kako bi klijent mogao pristupiti brojevima koji definišu uspjeh ili neuspjeh, kao i indikatore za naredno razdoblje. Tako možete provjeriti što se događa s uloženim novcem u marketing već u 7:00 ujutro uz šalicu mirisne kave.

KAKO IZBJEĆI SLABE PRODAJNE REZULTATE

Kako postići izvanredne prodajne rezultate?
Prvo zajedno definiramo značaj izvanrednog prodajnog rezultata.

Zatim zajedno određujemo ključne metrike koje će podržati sve prodajne aktivnosti i samim tim postići potpuni uspjeh.

Eksperti za digitalni marketing

Posvetite se svom poslu, a nama prepustite da vas izdignemo iz digitalnog prosjeka!

Facebook oglasi

Google oglasi

Email marketing

SEO (optimizacija za tražilice)

Content marketing (marketing sadržaja)